Integritetspolicy

Sekretesspolicy för Apkbig.xyz

På .apkbig.xyz, tillgängligt från www.apkbig.xyz/wp-admin, är en av våra högsta prioriteringar våra besökares integritet. Detta sekretesspolicy innehåller en del av den information som samlas in och registreras av ap .apkbig.xyz och hur vi använder den.

Om du har ytterligare frågor eller behöver mer information om vår integritetspolicy, kontakta oss gärna.

Denna sekretesspolicy gäller endast för våra onlineaktiviteter och är giltig med den information de har delat och / eller samlat på apapbig.xyz för besökare på vår webbplats. Denna policy gäller inte för information som samlas in offline eller via andra kanaler än den här webbplatsen. Vår integritetspolicy skapades med hjälp av generatorn för integritetspolicy।

Samtycke

Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy här och godkänner dess villkor.

Informationen vi samlar in

Den personliga informationen du ombeds lämna och anledningen till att du ombeds att lämna den kommer att göras tydlig för dig när vi ber dig lämna din personliga information.

Om du kontaktar oss direkt kan vi få ytterligare information om dig, såsom ditt namn, e-postadress, telefonnummer, meddelandets innehåll och / eller bilagor som du kan skicka oss och all information du kan välja att lämna.

När du registrerar dig för ett konto kan vi be om din kontaktinformation, inklusive objekt som namn, företagsnamn, adress, e-postadress och telefonnummer.

Hur vi använder din information

  • Vi använder informationen vi samlar in på olika sätt, inklusive:

    Tillhandahålla, hantera och driva vår webbplats
    Förbättra, anpassa och utöka vår webbplats
    Förstå och analysera hur du använder vår webbplats

  • Utveckla nya produkter, tjänster, funktioner och funktioner
    Kontakta dig för att förse dig med webbplatsuppdateringar och annan information och för marknadsförings- och reklamändamål, direkt eller via våra partners, inklusive marknadsföring av kundtjänst
    Skicka ett e-postmeddelande
    Hitta och förhindra bedrägerier
    Loggfil

Loggfil

.apkbig.xyz följer en standardprocedur för åtkomst till loggfiler. Dessa filer loggar in när du besöker webbplatsen. Alla värdföretag gör detta och är en del av analysen av värdtjänster. Informationen som samlas in av loggfilerna inkluderar IP-adress (Internet Protocol), webbläsartyp, Internetleverantör (ISP), datum- och tidsstämplar, hänvisningar

/ Avsluta sida och förmodligen antalet klick. Dessa är inte länkade till någon personlig identifierbar information. Syftet med informationen är att analysera trender, hantera webbplatsen, spåra användarnas rörelse på webbplatsen och samla in demografisk information för

Kakor och webbfyrar

Liksom alla andra webbplatser använder .apkbig.xyz ‘cookies’. Dessa cookies används för att lagra information om besökarnas preferenser och sidor som besökare har besökt eller visat på webbplatsen. Används för att optimera användarupplevelsen av informationen genom att anpassa innehållet på vår webbsida baserat på webbläsartyp och / eller annan information från besökarna.

För mer allmän information om kakor, läs “Vad kakor är”.

Google DoubleClick Dart Cookie

Google är en tredje part på vår webbplats. Den använder också kakor som kallas DART-cookies för att visa annonser till våra webbplatsbesökare baserat på deras besök på www.website.com och andra webbplatser på Internet. Kan vägra –

Våra reklampartners

Vissa annonsörer kan använda cookies och webbfyrar på vår webbplats. Våra reklampartner listas nedan. Var och en av våra reklampartner har sin egen integritetspolicy för sin policy i användardata. För enkel åtkomst har vi länkar deras integritetspolicyer nedan.

Annonspartners sekretesspolicyer

Du kan läsa den här listan för att hitta sekretesspolicyn för varje Adkbig.xyz reklampartner.

Tredjeparts annonsservrar eller annonsnätverk använder tekniker som cookies, JavaScript eller webbfyrar som används i deras respektive annonser och länkar som visas i .apkbig.xyz och skickas direkt till användarens webbläsare.De får automatiskt din IP-adress när detta händer. Dessa tekniker används för att mäta effektiviteten i deras reklamkampanjer och / eller för att anpassa reklaminnehållet på de webbplatser du besöker.

 

Observera att .apkbig.xyz inte har någon åtkomst eller kontroll över dessa cookies som används av tredjepartsannonsörer.

Sekretesspolicy från tredje part

Sekretesspolicyn för .apkbig.xyz gäller inte andra annonsörer eller webbplatser. Därför rekommenderar vi att du läser sekretesspolicyn för dessa tredjepartsannonservrar för mer information. Detta kan inkludera deras övning och instruktioner om hur man väljer bort vissa alternativ.

Du kan välja att inaktivera cookies via dina individuella webbläsaralternativ. För mer information om hantering av cookies med specifika webbläsare finns den på relaterade webbplatser för webbläsare.

সিসিপিএ গোপনীয়তা অধিকার (আমার ব্যক্তিগত তথ্য বিক্রয় করবেন না)

Andra rättigheter som kunder i Kalifornien har enligt CCPA inkluderar:

Ett företag som samlar in kundens personuppgifter avslöjar avsnittet om personuppgifter och specifika delar som samlats in om en kunds verksamhet som

Begär att radera personlig information om kunden som ett företag har samlat in.

Begär ett företag som säljer en kunds personuppgifter, inte en konsuments personuppgifter.

Om du har en begäran har vi en månad att svara. Kontakta oss om du vill utöva någon av dessa rättigheter.

GDPR dataskyddsrättigheter

Vi vill se till att du är helt medveten om alla dina dataskyddsrättigheter. Varje användare har rätt till följande:

Rätt till åtkomst – Du har rätt att begära en kopia av dina personuppgifter. Vi kan ta ut en liten avgift för denna tjänst.

Rätt att korrigera – Du har rätt att begära att du anser att någon information är felaktig. Korrekt Du har också rätt att begära att information som du anser är ofullständig.

 

Rätt att överföra data – Du har rätt att begära att vi överför den information vi har samlat in till en annan organisation eller direkt till dig på vissa villkor.

Om du har en begäran har vi en månad att svara. Kontakta oss om du vill utöva någon av dessa rättigheter.

Barninformation

En annan del av vår prioritering är att lägga till barnskydd när du använder Internet. Vi uppmuntrar föräldrar och vårdnadshavare att observera, delta och / eller övervaka och vägleda sina aktiviteter online.

.apkbig.xyz samlar inte medvetet någon personligt identifierbar information från barn under 13 år. Om du tror att ditt barn har tillhandahållit denna typ av information på vår webbplats rekommenderar vi att du kontaktar oss omedelbart så gör vi vårt bästa. ta bort sådan information från posten omedelbart.